Το Ακρογιάλι Extreme Sports

Extreme Sports

Οι γεωγραφικές και κλιματολογικές συνθήκες σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό της πλούτο ευνοούν μια σειρά δραστηριοτήτων, όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει , απ’ τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο ανάλογα των ενδιαφερόντων του. Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν από χαλαρωτικές ενασχολήσεις των ενδιαφερομένων όπως ψάρεμα μέχρι και πιο x-treme sports όπως kitesurfing-windsurfing.

Ειδικότερα, σε όλες τις ακτές της Β.Κυνουρίας από το Ξηροπήγαδο έως και το Κρυονέρι, οι δεινοί ψαράδες και όχι μόνο, έχουν την ευκαιρία να καταδυθούν ή ακόμα και να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου και των υπέροχων νερών είτε κάνοντας ψαροτούφεκο είτε ψαρεύοντας.

Ακόμη, μια συνήθης απολαυστική δραστηριότητα, που αφορά τους περισσότερους θαμώνες αλλά και επισκέπτες είναι η ποδηλασία, η οποία αν μη τι άλλο προσφέρει τα καλά της σωματικής υγείας αλλά και της ψυχικής, καθότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν όμορφες βόλτες με το ποδήλατό τους με μηδενικό κόστος και έχοντας αποκομίσει τα καλύτερα σε εντυπώσεις, όποια κατεύθυνση κι αν διαλέξουν.

Κανένας φυσιολάτρης δε θα μείνει δυσαρεστημένος αν επιλέξει να ασκήσει τις όποιες δραστηριότητες επιθυμεί στο βουνό του Πάρνωνα. Η αξεπέραστη ομορφιά της άγριας φύσης δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί εξερευνώντας τις κρυφές ομορφιές του Πάρνωνα. Οι δραστηριότητες οι οποίες ενδείκνυνται στη συγκεκριμένη περιοχή είναι αρκετές. Συγκεκριμένα : Πεζοπορία στα σηματοδοτημένα μονοπάτια, ορειβασία, αναρριχήσεις, downhill, mountain bike και πολλά άλλα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Τέλος, όσοι θέλουν να ασχοληθούν κυρίως με θαλάσσια σπορ, δεν πρέπει να παραλείψουν να επισκεφθούν τα πεντακάθαρα νερά του Αγίου Ανδρέα καθώς και τη παραλίας Παλιόχανου. Και στις δύο περιπτώσεις προτείνεται η δραστηριότητα για kitesurfing-windsurfing. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί και η παραλία του Αρκαδικού χωριού, όπου μπορεί κανείς να καταδυθεί στα πεντακάθαρα, καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά της.

Δε μένει λοιπόν παρά να δοκιμάσει ο κάθε επισκέπτης την οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμεί, αφού οι επιλογές που διατίθενται στο φυσικό πλούτο αρκούν για να μην αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.

Ακρογιάλι Ξηροπήγαδο Αρκαδίας

Phone : +30 27550 71259
Mobile : +30 693 6528 772
Fax : +30 27550 71259

Follow Us

Book On Line

Κάντε κράτηση

Ξηροπήγαδο Αρκαδίας Εκδρομές

Διαδρομές και ημερήσιες εκδρομές με το αυτοκίνητο.

Περισσότερα


Akrogiali Hotel Restaurant Beach Bar

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλεφωνά επικοινωνίας.
Εναλλακτικά μέσα από την πλατφόρμα του Facebook messenger για άμεση απάντηση των ερωτημάτων σας.

Phone : +30 27550 71259
Mobile : +30 693 6528 772
Fax : +30 27550 71259