Ακρογιάλι Εστιατόριο

Ακρογιάλι Εστιατόριο

Σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον μπορείτε να γευτείτε θαλασσινά πιάτα και ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης, ευχαρίστησης με μόνο προαπαιτούμενο την καλή παρέα.

Το Φαγητό πάντα νόστιμο, μαγειρεμένο με τον παραδοσιακό τρόπο! Αυτή την παράδοση προσπαθούμε να διατηρήσουμε εδώ και τριάντα χρόνια με πολύ μεράκι και αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών να σας προσφέρουμε τους καλύτερους μεζέδες, τα καλύτερα φαγητά και τις καλύτερες τιμές μαζί με την αξεπέραστη ελληνική φιλοξενία που παντρεύεται με τη μαγική θέα.

Αυτό είναι με λίγα λόγια η περιγραφή της οικογενειακής ταβέρνας Το Ακρογιάλι, κοντά σας απο νωρίς το πρωί με καφέ, snacks απολαμβάνετε την πεντακάθαρη θάλασσα κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο στο beach-bar του καταστήματος και συνεχίζετε με παραδοσιακές γεύσεις και φρέσκο ψάρι κατά την διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ.

Οργανώστε τις εκδηλώσεις σας και απολαύστε τις σαν να είσαστε σπίτι σας. Η σε βάθος γνώση της λειτουργίας του εστιατορίου και το άκρως επαγγελματικό, γρήγορο και ευγενικό προσωπικό είναι έτοιμα να καλύψουν κοινωνικές εκδηλώσεις όπως αρραβώνες, γάμους και βαπτίσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να σας δώσουμε προσφορές αλλά και να δημιουργήσουμε μαζί το μενού της αρεσκείας σας. Κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή σας θα γίνει για όλους εμάς προσωπική υπόθεση. Με σύμμαχο την εμπειρία, τα νόστιμα φαγητά, τη μοναδική θέα αλλά και το μεράκι μας, εκείνη η μέρα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε καλεσμένο σας.

Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_Video_5
Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_17
Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_Video_1
Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_16
Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_Video_2
Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_2
Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_Video_4
Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_1
Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_Video_6
Akrogiali_Restaurant_Xiropigado_15

Ακρογιάλι Ξηροπήγαδο Αρκαδίας

Phone : +30 27550 71259
Mobile : +30 693 6528 772
Fax : +30 27550 71259

Follow Us

Book On Line

Κάντε κράτηση

Ξηροπήγαδο Αρκαδίας

Εξερευνήστε τις γεύσεις από την Ελλάδα.

Περισσότερα


Akrogiali Hotel Restaurant Beach Bar

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλεφωνά επικοινωνίας.
Εναλλακτικά μέσα από την πλατφόρμα του Facebook messenger για άμεση απάντηση των ερωτημάτων σας.

Phone : +30 27550 71259
Mobile : +30 693 6528 772
Fax : +30 27550 71259