Όμορφο και γραφικό περιβάλλον στην πλαγιά του βουνό απολυτός συνδυασμός βουνού θάλασσάς κλίματος δραστηριοτήτων και φιλόξενων ανθρώπων.

Περνώντας τα σύνορα τις Αργολίδας και μπαίνοντας στην Αρκαδία, μετά από 15 χιλιόμετρα περίπου από την ιστορική πόλη του Άργους και 18 χιλιόμετρα από την γραφική και μαγευτική πόλη του Ναυπλίου συναντάμε το Ξηροπήγαδo,ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό κτισμένο στους πρόποδες του βουνού, το οποίο το περιβάλει και του δίνει ένα μοναδικό αμφιθεατρικό σχήμα.

Στο γραφικό Ξηροπήγαδο ο ταξιδευτής μπορεί να ξεκουραστεί, να γαληνεύσει αγναντεύοντας το νερά του Αργολικού κόλπου και να απολαυσει τα πεντακάθαρα νερά και τον καλοκαιρινό ήλιο στις μαγευτικές παραλίες του.

Οι ψαροταβέρνες του χωριού προσφέρουν φρέσκο ψάρι δίπλα στο κύμα το καλοκαίρι, αλλά και εκλεκτούς μεζέδες παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας το χειμώνα δίπλα στο τζάκι.

Τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα είναι άρτια εξοπλισμένα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου παραθεριστή καθώς και τα μικρά καφέ-μπαρ του χωριού που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για μαγευτικές διακοπές και στιγμές χαλάρωσης όλες τις εποχές του χρόνου.

Ξηροπήγαδο-Video

Επικοινωνία

+30 27550 71259
+30 6936528772
Fax:+302755071259

info@akrogiali-xiropigado.gr

Το Ακρογιάλι
Ξηροπήγαδο
Αρκαδίας

Καντε Κρατηση

Διαθεσιμοτητα

Ακολουθήστε μας